FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

1. kolo: FK Víťazný február vs. Vidím čaj 3:1 (3:0)

Šimon — 27. 05. 2015

Úvodní zápasy Februáru jsou většinou ne příliš zdařilým představením, tentokrát však – zvláště v prvním poločase – hráli červenožlutí jako z partesu a poměrně snadno tak dokráčeli k zaslouženému vítězství.

Od úvodního hvizdu byl Február důraznější v soubojích a svého soupeře předčil zejména přímějším tahem na branku. Hned první vážnější situace navíc skončila gólem, když se parádně levačkou do pravé šibenice trefil Jencek. Tlak Februáru neustával, ale v zakončení převládala zbrklost. Své šance neproměnili postupně Šimon, Dědek a Cajda, nakonec se až ve 21. minutě prosadil po Wydleho přihrávce Cajda.

V závěru poločasu si několikrát zahlavičkoval z dobré pozice Bohouš, ale gól za něj musel po Šimonově autu do vlastní branky dopravit až dezorientovaný soupeř. Poločas tak jednoznačně vyzněl pro Február 3:0.

Ve druhém poločase rolníci ubrali v pohybu a v nasazení, hra se postupně vyrovnala, ale šancí bylo na obou stranách poskrovnu. Soupeř chvílemi Február jemně přehrával, ale svým zakončením akcí Jansiče téměř neohrozil. Nakonec přeci jen Február neuhlídal jednu breakovou situaci a soupeř 13 minut před koncem snížil na 1:3.

V závěru se díky otevřenější obraně Čaje dostali do samostatných úniků Ondra a Šimon, ale prvně jmenovaný přestřelil a Šimonovo ukvapené bodlo nestálo ani za řeč. Skóre se již nezměnilo, a tak si Február připsal první dva cenné body.

25. března 2015 Hrabákova

Sestava: Jansič – Bohouš, Šimon, Cajda, Wydle – Jencek, Ondra, Dědek

Góly: 3. Jencek (Cajda), 21. Cajda (Wydle), 26. vlastní gól soupeře

Soupeř skóroval ve 47. minutě.