FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

1. kolo: VF – 1.W.C. 1:3 (0:1)

Šimon — 01. 09. 2004

● Totální chaos v obraně! ● Kváša přes léto tvrdě trénoval a získal tak fantastickou fyzičku! ● Spolu s turnajem v Bystré Február již 6 zápasů nevyhrál… ● Tragická koncovka nezná koncí ● Zakletý Hagibor? ● 100. zápas ostudou ●

První zápas letošní sezóny se Februáru značně nevydařil. Utkání bylo velmi podobné jarnímu otevíracímu kolu na témže hřišti proti Batalionu – chaotická hra v obraně, naprosté selhání v bránění nabíhajících si hráčů, zbytečná kombinace před vlastní brankou, střelecká nemohoucnost, špatný pohyb bez balonu, chybějící kombinace po zemi před soupeřovým pokutovým územím… bylo by toho dost na celou stránku.

Klíčovým se zejména stalo, že Február nedokázal vstřelit 1. branku, aby donutila soupeře více otevřít svou obranu. Šancí na to bylo dost, ale ani osamocení hráči před goalmanem soupeře nedokázali rozezpívat ochozy. Největší šance v první půli měli na svých kopačkách Šimon, Jenda, 2 x po sobě Robin a Pavel, jehož hlavičku již všichni viděli v síti.

Naopak, soupeř se po dětské chybě Miloše při rozehrávce dostal po krátkém závaru do nečekaného vedení a svojí obranu v 1. půli ještě více zatáhnul.

Ve druhém poločase se Február snažil o vyrovnání, ale na malém hřišti se na půlce soupeře nedokázal prosadit a v obraně kupil jednu chybu za druhou.

Přišlo hloupé nepokrytí nabíhajícího hráče a rázem prohrávali partyzáni již o dvě branky. Poté si sice dal po rudém závaru soupeř vlastní gól, ale když se před třetím gólem v naší síti Kváša opět vysral na obranu, bylo po zápase.

Komentář rozhodčího: Z počátku lepší Február nedovedl udržet míč na svých kopačkách. 1. WC proto i z mála šancí vytěžili maximum. ŽK Pavel Strnad – 26´urážka rozhodčího. Nej. hráč Koloničný (WC).

1.9. Hagibor

Sestava: Tomáš – Šimon, Pavel, Honza, Cajda, Kváša, Miloš, Jenda, Robin

Goals: vlastní soupeře