FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

1. kolo: VF – BATALION 91 B 2:6 (0:2)

Šimon — 29. 03. 2004

● Trpké plody zanedbané zimní přípravy ● Zřejmě nejostudnější výkon v dějinách „kdysi“ slavného partyzánského klubu ● Hráči Batalionu předčili Február zejména rychlostí, přestože byl jejich věkový průměr 42,5 let a váhový průměr 91,5 kg… Čím to „asi“ bude? ● Kváša: „Jsou to vydláci!“ ● Neuvěřitelný comeback Klímiče po 4,5 letech! ●

Z prvního poločasu, který Február prohrál jen 0:2, jsem viděl jen jeho chaotický závěr plný nepřesností a „výtečné“ fyzické kondice rudých bojovníků, a tak jsem se mylně domníval, že se jedná jen o chvilkovou indispozici a po přestávce se hra obrátí k lepšímu…Domníval jsem se však opravdu mylně.

Ve druhém poločase velmi zákeřně hrající soupeř, který se nebál použít těch nejsprostších faulů (samozřejmě rozhodčím karetně nepotrestaných..), dlouho neváhal a po katastrofálně postavené zdi snadno prostřelil bezmocného Láďu a bylo po zápase.

Další výtečná chvilka Telgártských přišla okolo 50. minuty, kdy v klidu střílející Batalion navýšil své skóre o tři výstavní góly a to ještě dalšími šancemi vyloženě pohrdl. Obrana v té době byla zřejmě již u orosené sklenice v blízké hale…

Velmi špatný dojem z tohoto utkání nezlepšil ani slepený Wydleho gól ani výstavní střela neustále se snažícího Kváši, která znamenala jen snížení výsledku na konečných 2:6.

Zřejmě nejhorší zápas Februáru, který jsem kdy viděl (daleko horší než loňský zápas s Termií 0:4 na Uhelných skladech), byl zejména důsledkem:

A tak jen doufám, že příští zápas se již zase bude hrát fotbal…

Komentář rozhodčího: Utkání proběhlo zcela v režii vítězů. Nejlepší hráč Katsanikos (Batalion).

29.3. Hagibor

Sestava: Láďa – Bohouš, Pavel, Klímič, Mára – Kváša, Robin, Wydle

Goals: Wydle (Kváša), Kváša