FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

10. kolo: VF – South Stars 5:2 (2:1)

Šimon — 03. 06. 2002

Rudá vlajka vstoupá vzhůru!!!

Po předchozím prohraném matchi jsme potřebovali nutně vyhrát, což se zpočátku projevilo na naší nervozitě…Dostali jsme první laciný gól, když jsme nebyli schopni uhlídat hráče nabíhajícího z druhé vlny, někteří z nás se nebyli schopni trefit do prázdné brány (viz Cajda), byli málo důrazní (viz Wydle), kupili zbytečné chyby v jednoduchých situacích (Šimon), ale nakonec jsme se přeci jen rozehráli a do poločasu ještě výsledek otočili.

V druhé půli se po úchvatném třetím gólu zdálo, že je vymalováno, ale příliš jsme se ukolébali…Následoval soupeřův gól jak přes kopírák z první půle, krapet nám ztěžkly nohy (ono nedivte se , když celý den dřeme v kolchozu, vylepšujeme nástěnky a účastníme se agitačních schůzí!) a na chvíli jsme přestali hrát. Přesto však v závěru zápasu zaplál v našich rudých srdcí vítězný plamen a dvěma góly jsme potíce krev vydřeli zasloužené víťezství! Na tomto místě bych rád vyzdvihl výkon Cajdy a zejména Kváši, jejichž bojovné srdce bylo neocenitelné! Rozhodující bitva o pohár Jurije Andropova nás však ještě čeká následujícího dne! Nechť zvítězí ten, jehož mysl je obdařena morální čistotou, pílí a sveřepým odhodláním!
červen Volha

Komentář soupeře: Február prokázal více fotbalovosti a potrestal všechny naše chyby. Snad jsme až tak velikou ostudu neudělali.

Komentář rozhodčího: Nejlepší hráč Caithaml.

Sestava: Roy Kean - Šimon - Dědek, Pavel - Cajda, Wydle, Kváša (na lavičce byl pro 2. půli do boje připraven i Higuita Jansič)
Góly: Pavel (Cajda, Šimon), Cajda (Kváša), Cajda (Kváša), Kváša (sam. akce), Pavel (Kváša, Cajda)