FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

11. k. Víťazný február vs. FC Sporčestr City 3:3 (1:2)

Šimon — 01. 03. 2017

boza-smallerSituace ve skupině se po dohrání všech utkání 10. kola vyvinula pro Február nejlépe jak mohla. Bez ohledu na výsledek s již postupujícím leaderem Sporčestrem měl již Február rovněž zajištěný postup. Škoda jen remízy v minulém kole, neboť dnes mohli červenožlutí ještě v případě výhry slavit i celkové vítězství ve skupině.

Ze začátku poločasu dělal sehraný soupeř Februáru problémy. Červenožlutí se většinou bránili a nemohli se dostat do tempa. Výsledkem byl úvodní dosti laciný gól a družstevníci nevěděli, jak odpovědět. Jediné, co platilo, byl důraz v osobních soubojích. To se vyplatilo Šimonovi, který u postranní čáry vybojoval zdánlivě ztracený balón, před vápnem soupeře si narazil s Jencekem a levačkou usměrnil balón do odkryté části branky – 1:1.

Hra se poté vyrovnala, oba dva týmy předváděly pohledné akce, ale gólmani byli pozorní. Bohužek krátce před poločasem si tečované střela s uctivé vzdálenosti našla cestu za Danova záda a soupeř se opět ujal vedení.

Ve druhém poločase se Február snažil, chvílemi svého soupeře lehce přehrával, ale ujala se až typická Martinova individuální akce, která skončila razantní střelou k tyči – 2:2. Február nezahálel a vycítil šanci k vítězství. Chvíli poté si na Jenckův skákavý aut naběhnul Šimon a položiv se do střely, propálil vše před sebou a strhnul vítězství na stranu červenožlutých.

Bohužel v posledních minutách zřejmě Februáru došly síly či motivace nebo bůhvíco a zdálo se, jako by chtěl zbytek utkání jen odchodit. Soupeř přitlačil a hnal se za vyrovnáním. Několik střel zblokovala obrana, něco pochytal Dan, ale na zakončení v podobě náběhu na rohový kop již Február nestačil. Šimon nebyl v souboji se střílejícím hráčem tolik důrazný a Dan již nestačil na gólovou střelu adekvátně zareagovat.

Pohledné utkání s vítězem skupiny tak skončilo remízou 3:3. Škoda trochu posledních třech utkání ve skupině, z kterých Február vyválčil jen dvě remízy, přesto lze říci, že letošní podzimní sezóna vyšla červenožlutým výtečně. Díky všem zúčastněným! Postup do páté ligy a 17. narozeniny Víťazného februáru byly náležitě oslaveny v blízkém Jihoměstském pivovaru. Na závěr snad jen dodat, nechť je jarní sezóna minimálně stejně tak úspěšná!

30. listopadu 2016 Mikulova

Sestava: Dan – Šimon, Bohouš, Korkorán, Wydle, Béda – Martin, Jencek, Monte Carlo

Góly: 9. Šimon (Jencek), 40. Martin (Korkorán), 45. Šimon (Jencek)

Soupeř skóroval v 5., 28. a 55. min.

boza

Ikona klubu a opora zadní řad Bohouš je v klubu od samotného počátku

jencek-simon2

Jencek se Šimonem odehráli v podzimní sezóně plých 660 minut

wydle-ondra2

Ondra s Wydlem se hádají, koho příroda lépe obdařila

tym

Veselé tváře oslavenců

sala

Červenožluté barvy rozzářily ponurost pivovaru