FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

2. k.: FK Víťazný február vs. Imidin Opatov 3:2 (2:0)

Šimon — 25. 05. 2013

Typický zápas pro Február, který ze začátku hraje výtečně, má spousty šancí, ale nedokáže je proměnit a rozhodnout zápas. První poločas byl jednoznačně pod taktovkou Februáru, ale z mnoha šancí se červenožlutí prosadili jen dvakrát. První gól padnul po ideálním Cajdově vysunutí Ondry, který ve skluzu přetlačil brankaře a zasunul. Druhý gól padnul po Bohoušem rozehraném přímém volném kopu před branku, kde se prosadil Ondra a dorazil balón podruhé do sítě. Přímáku předcházel faul hráče č. 7 (měl už žlutou kartu za zákrok na Cajdu – kosa na půlce bez balonu), který v jasné šanci podrazil Ondru, Cajda dával do prázdné, ale rozhodčí písknul faul, gól neuznal a druhou žlutou kartu neudělil.

Ve druhém poločase dostali Február do kolen dva slepené góly, kdy si třetí, sice vlastní, připsal střelec dne Ondra. Naštěstí se červenožlutým dařily standardky, díky níž vstřelili Február i vítězný gól. Bohouš rozehrál přímák k tyčce na Mátise, ten to protlačil přes brankaře a na brankové čáře dorážel mazácky do prázdné Jencek.

Poznámka na závěr: hráč soupeře č. 7 klasickej blázen, měl jít ven, zase trochu nervózní zápas. Rozhodčí byl sám, pískal vše, takže soupeř pak začal furt křičet faul a padat, hrůza…

3. 4. 2013 Hrabákova

Sestava: Jansič – Bohouš, Dědek, Cajda – Jencek, Mátis, Ondra

Góly: 11. Ondra (Cajda), 21. Ondra (Jencek), 53. Jencek (Mátis)

Soupeř skóroval: ve 31. a 43. min (vlastní Ondrův gól).