FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

2. kolo: FK Víťazný Február vs. DG Team 0:3 (0:1)

Šimon — 10. 10. 2013

Proklaté SC Běchovice! Už o nich a o nenáviděné Děkance bylo tolik napsáno, že další slova jsou zbytečná. Zakrslé hřiště Februáru zkrátka nesvědčí a když se navíc ve stejný den sejde miniaturní hřiště a mizerná forma celého mančaftu, dopadne to zle nedobře. Jeden z nejhorších výkonů Február u za posledních pár sezón skončil zaslouženou prohrou a červenožlutí mají o čem přemýšlet.

Přitom úvod zápasu opět patřil Februáru. Kombinačně svého soupeře přehrával a dostával se i do střeleckých příležitostí a nic nenasvědčovalo ostudnému výkon

Bohužel zhruba od 15. minuty první půle se z kopaček rolníků náhle vytratila jistota a bylo zle. Soupeř dal velmi jednoduše středem první gól a od té doby to nestálo za řeč. Hráči Februáru nebyli s to si normálně zpracovat balón, přihrát si víc jak dvakrát (jednou, někdy i vůbec) za sebou, vystřelit, bránit, běhat, chodit, stát, ležet, prostě nic, nula, špaténka, houby s octem, bída s nouzí, debakl.

Ve druhém poločase soupeř záhy po nevídaném přečíslení 4 na 1 vsítil druhou branku a Február byl K. O. Zbytelk druhého poločasu se alespoň telgártští snažili o vyrovnání, ale ten den to prostě nešlo. I vyložené šance, kdy např. šel Február ve třech na jednoho obránce skončili fiaskem. Jednu z těchto breakových situacích vyřešil Šimon nepřesnou přihrávkou na osamoceného Filipa, který si místo kýženého gólu obnovil zranění kotníku… Posléze se zranil též Jencek a Február tak dohrával de facto o čtyřech hráčích v poli.

V závěru se Február i přes velmi časté technické chyby tlačil za vyrovnáním, ale když Michal nešťastnou obrannou hlavičkou připravil soupeři balón do osamoceného úniku, který skončil třetím gólem v Jansičově síti, nezbylo než si se soupeřem podat ruce zpytovat svědomí do nejbližšího zápasu.

11. září 2013 SC Běchovice

Sestava: Jansič – Bohouš, Šimon, Cajda – Michal, Jencek, Filip

Góly: Soupeř skóroval ve 20., 36. a 59. minutě