FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

2. kolo: FK Víťazný február vs. Eden 1999 1:5 (0:1)

Šimon — 27. 05. 2015

Po snadném sezónním úvodním vítězství přišlo rychlé vystřízlivění v podobě lehkého debaklu. Vše odstartovala nepozornost v první minutě, kdy si nejlepší hráč soupeře udělal kličkou místo a svou přesně umístěnou ránou do levé Jansičovy šibenice strhnul vedená záhy na stranu Edenu.

Po zbytek poločasu se tak hnal Február za vyrovnáním, ale nebylo to snadné. Hra byla dá se říci vyrovnaná, ale kvalita v zakončení borcům z Telgártu chyběla. Ke střele se sice dostal Michal, Dědek a Jencek, ale brána jim byla příliš malou. V závěru poločasu se ještě tradičně hlavou prosadil Bohouš, ale jeho hlavičku gólman Edenu bezpečně chytil.

Druhý poločas se Februáru vůbec nevydařil, místo vyrovnání přišly dva rychlé góly a de facto bylo po zápase. Červenožlutým sice nelze upřít snahu o vstřelení branky, ale jednalo se spíše o platonický tlak bez vyložených šancí. Teprve po čtvrtém soupeřově gólu se poprvé prosadil Február, když v 52. minutě dorážel po Jenckově akci balón do zívající branky Bohouš a snížil na 1:4. Soupeř v závěru po zaváhání obrany, kdy důraz a chytrá myšlenka v podobě narážečky byly na straně Edenu, přidal ještě jeden gól a zápas tak skončil ostudným skóre 1:5.

1. dubna 2015 Hrabákova

Sestava: Jansič – Bohouš, Šimon, Michal – Jencek, Dědek

Góly: 52. Bohouš (Jencek)

Soupeř skóroval v 1., 32., 37., 51. a 59. minutě.