FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

2.kolo: VF – NOUNEJM 3:2 (1:1)

Šimon — 08. 09. 2004

● Vydřená výhra v posledních okamžicích… ● V Podvinném mlýně se mele spravedlivě! ● Žalostná koncovka pokračuje ● Hráči jsou zřejmě přetrénovaní ● Zlepšený výkon obrany ● Láďa ve skvělé formě! ●

Zápas v Podvinném mlýně poznamenalo celodenní vedro, které z poměrně slušného terénu udělalo prašnou výheň, ve které všichni hráči po chvíli vypadali jak horníci z dolu 1.Máje. Zápas se pro robotníky vyvíjel velmi dobře. Soupeře jsme přehrávali v osobních soubojích, nebezpečně jsme stříleli a hlavně se oproti 1. zápasu zlepšila obrana, která k Láďovi pustila jen pár ne příliš nebezpečných střel. Šance robotníků míjela šanci – zejména Cajdova střela do břevna volala po gólu, dále pak do tyče dvakrát mířil Mára, několikrát vystřelil také Šimon a Robin, ale nakonec se ujala až precizní kombinace zakončená výstavní Cajdovou přihrávkou a Pavlovým přenecháním Robinovi, na kterého již zívala odkrytá branka – 1:0. Február hrál stále výtečně, soupeř však vůbec nebyl špatný a několikrát vystrašil naší obranu. Bohužel k závěru poločasu udělali Telgártští chybičku, Cajda zbytečně ustupoval před útočícím hráčem a jeho střela mezi Láďovy nohy znamenala vyrovnání na 1:1.

Február se ve 2. půli z vyrovnání rychle oklepal a vypracoval si postupně několik 100% šancí. Za zmínku stojí zejména Cajdův nebojácný průnik s přihrávkou na úplně volného Robina, který svou šanci prováhal, dále Šimonovo sólo přes celé hřiště a následná střela Cajdy do pupku výtečného brankáře Nounejmu a dále několik Cajdových a Honzových střel. Vše marně…Pak si však na Šimonův výkop naběhl lišácky Pavel a svou výtečnou hlavičkou mezi brankářovy nohy skóroval na zasloužených 2:1.

Přestože měl Február další tutovky, zdálo se, že zápas spěje v poklidu ke svému konci. 3 minuty před koncem se však nedohodnul v obraně Pavel se Šimonem, ten špatně odkopnul balon a z následného breaku soupeř po teči vyrovnal. Tentokrát se ale na Február usmálo štěstí, neboť vzápětí se na vlastní půlce míče zmocnil Šimon, posunul se na soupeřovu půli a nekompromisně vstřelil 3. gól rudých bojovníků.

V poslední minutě mohl ještě zvýšit na 4:2 Cajda a vzápětí dorážkou Robin, ale ani střely tváří v tvář či do odkryté branky nevedly k ůspěchu.

Komentář rozhodčího: Ve vyrovnaném utkání zvítězil tým Februáru brankou v posledních minutách. Nejlepší hráč Romportl.

8.9. Podvinný mlýn

Sestava: Láďa – Šimon, Pavel, Cajda – Honza, Mára, Robin

Goals: Robin (Cajda, Pavel), Pavel (Šimon), Šimon