FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

2. kolo: Víťazný február vs. AK Koloušci 2:4 (2:2)

Šimon — 01. 10. 2015

Ač výsledek vypadá přívětivě, v tomto zápase neměl Február příliš šancí na bodový zisk. Ve 37. minutě to bylo již 0:4 a jen polevení soupeře ve zbývajících minutách zachránilo Február od většího debaklu. Koloušci převyšovali Február jak pohybem bez balónu, tak zejména technikou vedení míče a přesnými přihrávkami. Február se sice snažil soupeři čelit nasazením a bojovností, ale hrůzné chyby v podobě snadno odevzdaných balónů a neschopnost se včas vrátit se soupeřovými hráči vedla k narůstajícímu skóre ve prospěch soupeře.

První poločas sice skončil 0:2, ale Koloušci měli minimálně 4 další příležitosti ke vstřelení branky. Február působil nesoustředěně a rozháraně a když už se dostal před branku soupeře jeho koncovka byla zbrklá a nepřesná.

Ve druhé půli soupeř záhy utnul jakékoliv snahy o zdramatizování výsledku a brzy se ujal vedení 4:0, navíce se Februáru zranil Răducioiu, takže sil značně ubývalo. Červenožlutí se alespoň snažili o vstřelení branky, což se jim nakonec povedlo až v posledních minutách, kdy nejprve Šimon po ideální Wydleho přihrávce obešel gólmana a střílel do prázdné branky a poté Jencek razantní střelou pod břevno stanovil konečný výsledek 2:4.

10. září 2015 Mikulova

Sestava: Jansič – Bohouš, Šimon, Cajda, Wydle – Jencek, Michal, Florin Valeriu Răducioiu

Góly: 58. Šimon (Wydle), 60. Jencek (Bohouš)

Soupeř skóroval v 10., 24., 35. a 37. minutě.