FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

3.kolo: VF – FC AC/DC 3:0 (1:0)

Šimon — 15. 09. 2004

● 3:0? Február byl tentokrát velmi milostivý… ● Střelecké trápení nezná mezí! ● Vltava body neodnesla! ● Cajda už zase dává góly ● Poslední svobodný zápas Honzy Buřiče ● Útok na horní příčky tabulky! ●

Velmi zdařilý zápas pro Február (tedy opět až na chronické neproměňování šancí) byl zapříčiněn dosti slabým výkonem AC/DC, kteří se na polovinu Telgártu dostávali jen velmi sporadicky a k vážnějšímu ohrození Tomáše v brance se téměř nedostali. Lépe řečeno vůbec.

Od samého počátku zápasu bylo jasné, že v tomto utkání půjde jen o to, kolik dá Február gólů, bohužel střelecká nemohoucnost trvá už několik zápasů a tak je skóre 3:0 vůči soupeři velmi milosrdné. Nicméně to nemění nic na faktu, že robotníci hráli velmi zodpovědně v obraně, snažili se o rychlé narážečky, kombinaci celkově a zejména často stříleli.

K častému zakončení se dostávali především navrátilec Wydle, dále Cajda, Robin a Šimon. Ujala se však až Šimonova akce s přesnou, leč málo razantní střelou, na kterou slabý goalman soupeře kupodivu nedosáhnul.

Ve druhém poločase byla převaha Februáru ještě větší, klid do řad rudých bojovníků přinesla ale až Cajdova střela zblízka po výtečné Wydleho přihrávce. Chvíli poté se po trochu zbytečných Šimonových kličkách (dávno měl střílet do branky) prosadil pod víko Mára a zápas se dohrával v exhibičním tempu. Za zmínku stojí též Láďovo střídání v poli, kdy se rval jako lev, ale kýženého gólu se nedočkal.

Zajímavé bylo rovněž pozápasové posezení Wydleho, Šimona, Cajdy a Honzy Buřiče v restauraci Na Výtoni a V Harley baru, ale tam o žádném exhibičním tempu nemohla být ani řeč…

Komentář rozhodčího: V utkání měl Február značnou převahu, kterou dokázal zužitkovat až v samotném závěru. Nejlepší hráč Romportl – Hložek (AC/DC).

15.9. Císařská louka

Sestava: Tomáš – Šimon, Cajda, Honza, Mára – Wydle, Robin, Jenda, Láďa

Goals: Šimon, Cajda (Wydle, Honza), Mára (Šimon, Robin)