FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

3. kolo: VF vs. FC Litrpůl 3:1 (1:1)

Šimon — 25. 09. 2006

Šukali hadi v plechový kádi ∙ Když se daří tak se daří ∙ Zaprášená výhra robotníků nad Půllitrem ∙ Bouřka na hrad ∙ Luky nabírá druhý dech – Milan musí ještě párkrát do Holešovic ∙ Nejlíp se mrdá v superbu ∙ „Mohl jsem být lepší!“ říká gólman Jansič se slzou v oku

V úterý 19. 9. 2006 nastupuje náš slavný klub ke třetímu zápasu na Hagiboru a ještě nemá vítězství, což se má v následných 60 minutách změnit. Přes šibeniční čas a tradiční Lukyho zpoždění (zapomněl i balón) se robotníci scházejí v hojném počtu a hned od začátku na soupeře zle dotírají. Litrpůl se nedokáže vymanit z tlaku a tak jen odkopává. Po pár minutách mocně vypálí Kosťa z dálky a překvapený Luky s jistotou doráží (1:0). Následně přichází mírné ochabnutí hry způsobené euforií nad vstřelenou brankou, čehož využívá soupeř a po schrumáži připomínající prašnou bouři srovnává, přičemž nám chvíli před tím celkově podprůměrný rozhodčí neuznává naprosto regulérní gól. Za vyrovnaného stavu končí poločas.

Do druhé půlky nastupujeme s elánem a nasazením. Luky s Milanem se dostávají do šancí, ale stále pálí slepými. Šanci má i Baltík po Robinově přiťuknutí, ale míjí o dva decimetry. Ovšem kolem 45 minuty se pouští náš útok po hlavě do mely před soupeřovou bránou a následně zásluhou Milanovy pecky pod víko jdeme do vedení. Vše se zdá být rozhodnuto, ale soupeř se nepoložil a začíná tlačit. V těchto chvílích nás drží vzadu hlavně důrazný Kosťa a především Jansič, který vytáhne ze svého rejstříku dvě reflexivní vyražení. Rozhodující okamžik přichází dvě minuty před koncem, kdy současný nejlepší kanonýr Bouřka napřáhne a z dálky dává krásný gól jistoty. Nakonec Japonec a na závěr uzávěr!

19.9. Hagibor

Sestava: Jansič – Kosťa, Bouřka, Pavel, Honza – Robin, Baltík, Milan, Luky

Góly: Luky, Milan, Bouřka (Luky)