FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

3. kolo Víťazný február vs. Absinth 2:3 (2:1)

Šimon — 01. 10. 2015

Ve třetím kole hrál Február opět na hřišti v Mikulově ulici. Tentokrát se tým poprvé v letošní sezóně sešel bez možnosti střídání, což kupodivu nemělo příliš vliv na další prohru, neboť daleko horší byla nesoustředěnost v obranné fázi, která způsobila, že Február odcházel ze hřiště opět bez bodu.

Február přitom nezačal vůbec špatně. Svého soupeře chvílemi zatlačil na jeho polovinu a k lepší náladě chyběly pouze vstřelené branky. Ideální příležitost k tomu měl Wydle, Šimon a Jencek, ale nakonec se ujal až Šimonův aut, který našel kladiváře Bohouše a ten precizní hlavičkou poslal Február do zaslouženého vedení. Soupeř sice dokázal za chvíli naprosto zbytečným gólem pramenícím z nedůrazu obránců a Jansiče vyrovnat, ale závěr poločasu patřil opět Februáru. Jencek ideálně po individuální akci našel Cajdu, jehož střela znamenala vedení 2:1.

Druhý poločas začal nevalně. Soupeř vycítil šanci, že Február ve druhé půli není ve své kůži a přidal na důrazu. Bohužel došlo na nejhorší a po tečované střele FP Praha srovnal výsledek na 2:2. Družstevníci se snažili vývoj utkání opět strhnout na svoji stranu, ale jejich snaha v gól nevyzněla. Naopak po nešťastném polovlastním gólu, kdy si Jansič nakopnutý balon omylem srazil do vlastní branky, šel soupeř poprvé do vedení.

.Do konce zápasu zbývalo ještě dostatek času, Február se, upřímně řečeno, opravdu snažil, ale další branky mu toho dne nebyly přány. V dobrých příležitostech se objevil Jencek, Wydle a Cajda, ale své šance promarnili. Február tak úvodní zápas zbytečně prohrál 2:3

17. září 2015 Mikulova

Sestava: Jansič – Bohouš, Šimon, Cajda – Wydle, Jencek

Góly: 19. Bohouš (Šimon), 29. Cajda (Jencek)

Soupeř skóroval ve 23., 32. a 42. minutě.