FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

4. k.: FK V. február vs. Hajdaláci z Masné 18 6:2 (2:1)

Šimon — 04. 05. 2007

• Február podruhé letos víťazný! • Vydařená Dědkova premiéra • Tři výstavní Milanovy góly • Hajdaláci dostáli svého jména – když kopnout do soupeře, tak jedině zezadu! • Cajda pletivo nešetřil • Proč nechtěl dát Február více branek? • Luky „Paliza“ stále čeká na svůj první gól - hráz se tentokrát neprotrhla • Pomůže mu Jožin Uherčík nebo náměstek Nocárek? • Co na to Květa Uherčíková? •

Druhé zasloužené vítězství Februáru v řadě nemá smysl příliš komentovat. Partyzáni z Telgártu mohli i přes nezdařený úvod v prvním poločase nasázet soupeři minimálně deset branek, avšak ve druhé půli si v pokutovém území Hajdaláků dávali příliš přednosti v zakončení a tak zápas skončil jen v milosrdném poměru 6:2.

Začátek zápasu vypadal na vyrovnanou partii, zvláště, když se Hajdaláci záhy po rohu šťastně ujali vedení, avšak s přibývajícím minutami bylo zřejmé, že se skóre brzy otočí ve prospěch Februáru. Soupeř se do útoku dostával jen sporadicky a kromě úvodního gólu se za první poločas dostal k jediné střele na branku, kterou Jansič s přehledem zlikvidoval. Rušno naopak bylo před obstojně chytajícím brankářem Hajdaláků, který dlouho držel stav 0:1. Február střílel ostošest - zejména Cajda, Milan, Luky, Baltík a Bouřka – avšak ujalo se až skvostné Milanovo bodýlko – 1:1. Závěr poločasu patřil opět Februáru, když si na dlouhý Cajdův aut naběhnul Milan a z voleje gólem do šatny nalomil psychiku soupeře.

Ve druhém poločase chtěl fotbal hrát již jen Február. Z kraje půle Cajda po narážečce s Baltíkem skóroval potřetí a když se ujala i Dědkova střela, kterou si dezorientovaný soupeř srazil sám do branky, bylo po zápase. Někteří hráči Hajdaláku poté neunesli vývoj zápasu a tak se raději utápěli v diskuzích s nepřesnými rozhodčími a svou malost si vybíjeli při nebezpečných zákrocích vůči hráčům Februáru. Vrcholem všeho byl zřejmě psychicky nemocný hráč č. 6. který nejdříve zezadu strčil Cajdu na oplocení a poté rovněž zezadu přerušené hře kopnul do Šimona…

Zápas se přesto ze strany Telgártu dohrál v poněkud odlehčeném tempu, což dokumentovala velmi nepřesná koncovka a rovněž zbytečně inkasovaný gól. Přesto se do sítě Hajdaláků trefil ještě Cajda a hattrick uzavřel kanonýr Milan.

*3. 5. Hanspaulka

Sestava: Jansič (Láďa) – Šimon, Pavel, Bouřka, Cajda, Dědek – Milan, Luky, Baltík, Robin, Wydle

Góly: Milan (Bouřka), Milan (Cajda), Cajda (Baltík), Dědek (Cajda), Milan (Luky), Cajda (Baltík)*