FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

4. kolo: VF vs. FC F*C* 2:0 (1:0)

Šimon — 19. 04. 2006

· Utrápená druhá výhra sezóny· Milan zase řádil! · Higuita příliš práce neměl · Bouřka vršovický dloubák nepředvedl… · Bohoušova krvelačná středa · Bohouš už válí německy: „Zorn lieb mein Blut wallen!“ · Jedl Bohouš před zápasem placentu? · Dostane příště Bouřka vycházku? · Eine klasse parade von Pepi Schweinebauch!·

Od začátku zápasu se zdálo, že Február svého soupeře snadno převálcuje, avšak brzy po zahájení utkání se na kopačky rudých přilepila značná zbrklost a místo kombinační hry po zemi se kolchozníci spíše uchýlili k nakopávaným míčům, nesmyslný kličkám v obraně a nepřesným ukvapeným střelám ze střední vzdálenosti.

Přesto si vyloženější šance vytvářel pouze Február. Soupeř za celé utkání - kromě několika nebezpečných centrů - ani jednou přímou střelou neohrozil Jansiče v bráně a tak se zdálo, že je jen otázkou, kolik gólů Február svému soupeři uštědří.

Bohužel, jak již bylo řečeno, telgártští si nedokázali více jak třikrát po sobě přesně přihrát a tak většinu útoků FC F C zdárně ubránilo. Jediný, kdo se v koncovce dokázal důrazněji prosadit byl Milan, který po několika zastřelovacích pokusech konečně otevřel skóre utkání – 1:0. Nutno říci, že po precizní přihrávce od Baltíka měl úlohu značně usnadněnou – střílel téměř do prázdné branky. Do poločasu stihnul dát Milan po Šimonově průniku další gól, avšak rozhodčí po faulu na Šimona neponechal výhodu a hru před vstřelenou brankou necitlivě přerušil…

Do druhé půle vstupoval Február s předsevzetím, že již opravdu začne hrát kombinačně po zemi, ale nadále na kopačkách rudých převažovala zbrklá hra plná nepřesností. Šance ke zvýšení náskoku se naskytla po nařízené penaltě za nastřelenou ruku obránce FC F C. Balónu se mazácky ujal Bouřka, leč jeho střelu dokázal již ležící gólman soupeře poslat špičkou kopačky do tyče. Naštěstí vzápětí se ve vápně prosadil Šimon a po jeho přesné zpětné přihrávce nezbylo Milanovi, než podruhé do prázdné brány skórovat – 2:0.

Po druhé inkasované brance se soupeř sesypal a Február konečně začal hrát účelnou kombinační hru. Šancí bylo požehnaně, ale další gól již nepadl. V závěru byla ještě za Šimonovu nastřelenou ruku nařízena penalta proti Februáru, kterou však sebevědomý gólman soupeře poslal půl metru vedle pravé tyče.

Posledním zpestřením sportovního podvečeru byla Bohoušova krvavá pětiminutovka, kdy nejprve dvakráte „hrubě“ atakoval šlesvicko- holštýnského gólmana soupeře (brankář FC F C Pepi Schweinebauch bude nejméně dva měsíce mimo hru - zvláště druhý Bohoušův zákrok byl na „kriminál“) a poté chtěl při razantním odkopu schválně (!!!) trefit Cajdovo operované koleno a zároveň i tříletého Honzíka Buřiče do obličeje!

Doufejme, že v příštím zápase bude Bohouš opět tím správným chlapcem, který dokáže rozdávat jen fotbalovou radost.

19. 4. Podvinný Mlýn

Sestava: Jansič – Šimon, Bohouš, Bouřka – Milan, Robin, Baltík

Góly: Milan (Baltík, Bohouš), Milan (Šimon)