FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

5. k.: FK Víť. február vs. AC Pendula Bona 2:6 (1:5)

Šimon — 27. 05. 2015

Tento zápas se opravdu nepovedl. Na malém hřišti Hanspaulky vydržel Február s koncentrací jen prvních pár minut a poté začal zejména v obraně nesmyslně zmatkovat. Soupeř se jednoduchými narážečkami dostával do střeleckých příležitostí a obrana Februáru byla vždy o krok pozadu. Soupeř se poměrně jednoduše ujal vedení 2:0 a rolníkům nezbylo než dát všechny síly do útoku a pokusit se o obrat.

V půli poločasu se přeci jen hra částečně vyrovnala, ke střele se dvakrát dostal Šimon a Michal a po Bohoušově akci snižoval hlavičkou Ondra, ale hned vzápětí inkasoval Február po třetí a do poločasu to bylo hrozivých 1:5. Soupeř byl určitě lepší, na druhou stranu před gólovými střelami se balóny dosti šťastně odrážely k nohám hráčů Penduly Bony, ale to tak na malém hřišti bývá (zvlášť, když je soupeř před vápnem důraznější).

Do druhého poločasu si rolníci řekli, že by nebylo dobré odejít s totální ostudou a je třeba říci, že po druhý poločas byl Február lepším týmem. Soupeř sice již nepotřeboval bůh ví jak lítat po hřišti, ale přeci jen se zdálo, že se červenožlutí zlepšili ve všech činnostech. Bohužel gól stále nepřicházel. Po vydařených akcích dvakrát zvonila tyč, něco vychytal gólman soupeře a zbytek střel jen těsně míjelo branku. V ideálním prostoru se třikrát ocitl střílející Šimon, ale trefil jen tyč a dvakrát těsně minul, dále o tyč zazvonil Michal, do šancí se dostali též Dědek, Ondra a Bohouš, ale branka soupeře byla pro Február snad zazděná. Nakonec se ujala až Wydleho střela, kterou do zívající branky uklidil navrátilec Zelí.

Času na větší kejkle bylo již málo, navíc soupeř rychle gólově odpověděl, a tak si Február odnesl nášup 2:6.

22. dubna 2015 Hanspaulka

Sestava: Jansič – Šimon, Wydle, Zelí, Bohouš – Dědek, Michal, Ondra

Góly: 19. Ondra (Bohouš), 54. Zelí (Wydle)

Soupeř skóroval ve 8., 9., 22., 27., 28. a 55. minutě.