FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

6. kolo: FK Víťazný február vs. FC Uličníci 2:2 (1:1)

Šimon — 25. 05. 2013

V šestém kole čekalo na Február na neoblíbeném hřišti neoblíbené mužstvo, se kterým se již dvakrát utkalo, shodou okolností vždy v šestém kole (jaro 2000, podzim 2010) a vždy z toho byla prohra o tři góly. Kolchozníci začali svižnou hrou a prvních 20 minut na hřišti excelovali, 2 tutovky měl Filip, ale brankář hostí byl výborný. O chvíli později Cajda vysunul po křídle nabíhajícího Michala, ten nic nevymýšlel a ranou pod břevno podtrhl vydařený vstup rudých do utkání. Pak však překvapivě Február vyklidil pozice a začalo být rušno i před druhou brankou.

Vše vyvrcholilo málo vídaným kouskem gólmana hostí, který si naběhl na roh, naznačil střelu, tím zmátl celou obranu a nekompromisní ranou srovnal skóre. Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první, nepřesnost, bez pohybu, střelba mimo. Také za to přišel trest v podobě druhé branky hostí. Jansič vyrazil roh, kterého se na půlce zmocnil nepokrytý uličník a střelou do poodkryté branky podtrhl zmar Februáru.

Naštěstí soupeř již své další šance neproměnil, zvláště při jedné se vyznamenal Jura, když na brankové čáře zneškodnil gólovou hlavičku. Ke konci se přeci jen dostavil tlak a šance rolníků. Několikrát pálil Jencek, Michal a Bohouš. Nakonec se ujala až přesná střela Cajdy, kterému přiťuknul balon Jencek. Výstavní angličan stanovil konečný výsledek 2:2.

1. 5. 2013 Děkanka

Sestava: Jansič – Bohouš, Cajda, Michal – Jencek, Mátis, Filip

Góly: 8. Michal (Cajda), 50. Cajda (Jencek)

Soupeř skóroval ve 28. a 41. minutě.