FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

6. kolo Víťazný február vs. MC Blázinec 1:4 (1:1)

Šimon — 01. 10. 2015

Šesté kolo, nejvyšší čas plně bodovat! Do utkání vtrhl Február s plnou vervou a i přes přetrvávající problémy se sestavou (opět nikdo na střídání, navíc poprvé nastupuje nová akvizice ze Strahova Petr) dělá Február ze začátku soupeři svým pohybem starosti. Navíc hned první vydařený průnik do obrany končí po Jenckově přihrávce a Petrovu přesném bodlu brankou a červenožlutí se ujímají vedení.

Ovšem po úvodním náporu Telgárt lehce polevuje a soupeř se díky zrychlenějšímu přechodu do útoku začíná pomalu prosazovat. Obrana kolchozníků lehce skřípe, a tak soupeř záhy díky důrazu před brankou vyrovnává na 1:1. Do konce poločasu je hra vyrovnaná, Cajda, Jencek a zejména Šimon se ocitají v dobrých příležitostech, ale branka Februáru není přána.

Ve druhém dějství pokračuje obrázek hry z konce prvého. Hra jest vyrovnanou a začíná být zjevné, že kdo vstřelí druhou branku, bude se zřejmě radovat z vítězství v zápase. Bohužel přichází ztráta balónu na polovině hřiště a rychlý break zakončuje Blázinec gólovou střelou. Hned vzápětí si soupeř v souboji pomáhá skrytým faulem a sólový únik směrem na Jansiče končí třetím gólem. Február vše vrhá do útoku, ale je mu to málo platné. Blázinec nakonec vítězí 4:1 a Február má po šestém kole bez vítězství o čem přemýšlet.

13. října 2015 Hrabákova

Sestava: Jansič – Šimon, Cajda, Wydle – Jencek, Petr

Góly: 3. Petr (Jencek)

Soupeř skóroval v 11., 50., 55. a 57. minutě.