FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

7. kolo Víťazný február vs. Alibi 2:8 (0:5)

Šimon — 01. 10. 2015

V zápase proti vedoucímu týmu tabulky bylo od začátku jasné, že Február bude tahat za kratší konec, na druhou stranu, kdyby všichni hráči Telgártu svědomitě a hlavně rozumně plnili své obranné povinnosti, nemusel se z utkání stát debakl. Február tentokrát nastoupil s luxusem dvou střídajících hráčů, ale paradoxně to bylo spíše na škodu, neboť se Február za celou dobu nedostal do tempa (utkání se sice odehrálo na Tempu, ale o tempu Februáru nemohla být ani řeč).

A Február navíc dostával typické hrůzostrašné februárovské góly. První gól ze zbytečného přímáku a nepokrytí střílejícího hráče, navíc střela mířila doprostřed branky. Druhý gól propadnutí na polovině, pak přečíslení a nedůraz před brankou. Třetí gól dal z výkopu soupeřův brankář, čtvrtý gól opět při ztrátě balónu nepokrytí všech soupeřových hráčů… a tak dále. Poločas 0:5 bez naděje na obrat.

Ve druhé půli se Február snažil o vstřelení gólu, ale soupeř lehce polevil až v posledních minutách za stavu 0:7. Cajda díky přesné střele a Wydleho dobře zahraném přímáku vsítil dva góly, poslední slovo mělo však Alibi a tak se skóre zápasu zastavilo na hrozivých 2:8. Záchrana páté ligy se pomalu vzdaluje, toto nebyl výkon hodný této úrovně.

20. října 2015 Tempo

Sestava: Jansič – Šimon, Bohouš, Cajda, Wydle – Ondra, Petr, Jencek

Góly: 52. Cajda (Šimon), 58. Cajda (Wydle)

Soupeř skóroval v 7., 18., 19., 27., 30., 43., 47. a 59. min.