FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

8.k. FK V. február vs. STS Chvojkovice-Brod 0:1 (0:0)

Šimon — 01. 06. 2007

• Krize Februáru pokračuje • Letos poprvé bez vstřeleného gólu • Rekordní účast třinácti playerů nestačila na šest chvojkovických… • Cajdův nový účes á la Franta Výborný štěstí nepřinesl • Má Bohouš problémy se „zbytkáčem“? • Dědka „plochá dráha“ neláká! • Když mašina, tak jedině zajetá! •

Na rozdíl od minulého kola se sice Február k zápasu Hanspaulské ligy sešel v úctihodném počtu třinácti hráčů, avšak bylo mu to spíše ku škodě, neboť se většina hráčů nemohla dostat do tempa a výsledkem tak byla těsná prohra 0:1. Soupeř byl tentokrát fotbalovější a po zásluze tak kolchozníkům uštědřil třetí letošní porážku.

Soupeř hrál pouze se šesti hráči v poli, ale na jeho hře to nebylo vůbec znát a již v první půli Február výrazně přestřílel. Chvojkovice byly nebezpečné hlavně při standardních situacích, kdy se dokázali dostat k přesné a razantní střelbě a nebýt toho dne vynikajícího Ládi, nikdo by se nedivil, kdyby Február po poločase prohrával nejméně o dvě branky. V útoku byli partyzáni z Telgártu značně nedůrazní a kromě pár nepřesných dorážek si nevypracovali žádnou vyloženou šanci.

Ve druhé půli se přeci jen Február trochu vzchopil, dvakrát nebezpečně vystřelil Bouřka a kdyby alespoň jednou z několika pokusů přesně hlavičkoval Bohouš, mohl jít i Telgárt do vedení. Bohužel jediný gól zápasu nakonec padnul do Láďovy branky, když hlavičkujícího útočníka neubránil Šimon a ten z blízka rozhodl zápas. Následně si Láďa připsal dalších pár výtečných zákroků, zvláště pak se provazem vytáhnul při dobře kopnutém přímáku Chvojkovic. Přestože se do konce zápasu ještě Február snažil o vyrovnání, vstřelit branku bylo tentokráte nad síly jeho hráčů. Když už si některý z robotníků připravil střeleckou pozici (Pavel, Milan), zklamala je zbrklá koncovka a brankář soupeře měl tak dosti usnadněnou práci.

Špatný dojem z prohraného zápasu alespoň druhého dne zlepšila zpráva o dodatečném kontumačním vítězství nad W.C. Bobři, avšak to, že poslední dva zápasy hrál Február velmi zakřiknutě, na věci nic nezměnilo…

Po prohraném zápase se ještě uskutečnil přátelský zápas s týmem osmé ligy FC Cerveza, který skončil remízou 2:2, když za Február skórovali Cajda s Bohoušem. (Sestava: Pavel, Šimon, Bohouš, Cajda, Robin a Dědek).

*28. 5. Podvinný mlýn

Sestava: Láďa – Šimon, Pavel, Bouřka, Bohouš, Jéňa, Dědek - Milan, Luky, Cajda, Robin, Wydle, Baltík*