FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

8. k.: FK Víťazný február vs. FC Petřiny 09 2:2 (0:1)

Šimon — 30. 10. 2013

michal-smallStejně jako minulý zápas i tentokrát měl Február problém se sestavou. Naštěstí se téměř zázračně uzdravil Děda, jemuž viditelně prospěl pobyt v Bretani. Od úvodu bylo jasné, že soupeř bude mít častěji balon u kopaček a Február se soustředí na obranu a rychlé protiútoky, ale samozřejmě nebude chtít rezignovat na mezihru.

To se kolchozníkům bohužel vymstilo hned v úvodu zápasu, kdy nepřesnou nahrávku vystihl soupeř, posunul ještě na volného spoluhráče a ten střelou po zemi s pomocí tyče rozvlnil síť.

Február se ale nevzdal, napadal vysoko a občas donutil Petřínské k chybám. Několikrát se objevil v dobré pozici Filip, ale žel neměl střelecký den. Občas nám chyběl krůček jako v případě rychlé akce, kdy po křížné nahrávce Cajdy číhal na zadní tyči Michal. Druhý poločas začal náporem Telgartských a soupeř se měl co ohánět, často zastavoval útoky jen za cenu faulů. Vyrovnání přišlo po akci Cajdy, který nahrál do běhu Michalovi a ten podél brankaře vyrovnal. Další nadějnou akci zastavil likvidačním faulem obránce Petřin, kdy Cajda, pelášiv na bránu, byl zastaven nevybíravým skluzem. Další faul byl ale po zásluze potrestán, na půlce Február rychle rozehrál a Michal tváří tvář brankaři skóroval podruhé. Pak se trochu přitvrdilo, utkání moc nepomáhali ani nejistí rozhodčí. Nakonec soupeř vyrovnal z posledního útoku, kdy nedůsledné odkopy potrestal asi nejlepší hráč soupeře utěšenou střelou z voleje. I takový je fotbal…

29. 10. 2013 Hanspaulka

Sestava: Jansič – Cajda, Michal, Dědek – Jencek, Filip

Góly: 35. Michal (Cajda), 45. Michal (Cajda)

Soupeřskóroval v 10. a 60. minutě.