FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

8. kolo: VF – ANSÁMBL 8:4 (3:1)

Šimon — 01. 11. 2003

Hrdlořezská střelnice

● Splněná povinnost ● Konečně začaly padat góly ● Čobiho první hattrick! Bude i poslední? ● O kolik se asi rozroste naše klubová kasička? ● Král střelců vyšel opět naprázdno - Kváša. „…málem jsem se z té kanonády posral.“ ● Ostudné chyby našich beků i brankaře…● Bohouš: „Za tenhle výkon by se naše obrana měla stydět!!!“ ● Láďa: „…takovéhle nudné zápasy já vypouštím!!!“ ●

Zápas jsme nezačali vůbec špatně, po nacvičeném signálu - naběhnutí Bohouše na hlavičku k zadní tyči, Pavlově placírce do prostřed brány a Čobiho parádní střele jsem už asi po čtvrt hodině vedli 3:0, což nás pravděpodobně uklidnilo až přes příliš a v naší obraně se začaly pomalu objevovat poměrně značné mezery. Ty muselo naše libero Bohouš často řešit i „drobným“ faulem, kterých si sice rozhodčí příliš nevšímal, za to ze strany našeho soupeře začaly čím dál častěji padat všechny možné názvy pohlavních orgánů směrem k nám i rozhodčímu. Zápas tak nabral na jiskřivosti. Do šaten jsme nakonec šli s poměrně nadějně vyhlížejícím stavem 3:1, kdy soupeř snížil z rychlého brejku a potrestal tak zaváhání naší obrany.

Na začátku druhé půle jsem jako vždy polevili, rozhodčí začal pískat i zákroky, které vůbec nebyly a soupeř trestal. Tentokrát zaváhání našeho gólmana. Naštěstí to však naše borce nezlomilo a odpověděli, jak nejlépe mohli. Dvěma rychlými banány. Nejprve propálil po rozehrání rohu Bohouš vše co mu stálo v cestě a míč zapadl přesně k tyči. Pak Pavel po parádní přihrávce mazácky přehodil gólmana soupeřů ala Karl von Poborski. A šli jsme opět do tří brankového rozdílu. Následně sice úřadoval soupeř po dalším nedorozumění v naší obraně, avšak Čobi svým druhým gólem, po sólu přes půl hřiště, načal cestu nejen za hattrickem, ale i za jistotou našeho vítězství. Záhy se totiž trefil ještě Aleš a to již bylo zřejmé, že vítězství je naše, neboť psychicky nalomený soupeř by i přes veškerou snahu jen ztěží dokázal smazat čtyřbrankové manko. Podařilo se mu jen na chvíli snížit, po další chybě nejprve obrany a pak i nevyběhnuvšího branaře. Konečnou podobu výsledku tak nakonec stanovil svou třetí trefou s opicí hrající Cobi.

Sestava: Láďa – Bohouš - Aleš, Pavel – Jenda, Kváša, Čobi

Góly: Bohouš (Aleš), Pavel (Čobi), Čobi, Bohouš (Čobi), Pavel (Kváša, Jenda), Čobi, Aleš (Bohouš), Čobi (Pavel, Kváša)

Pavel