FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

8. kolo: VF – Sbohemka 4:0 (3:0)

Šimon — 20. 05. 2002

Tak konečně i komentář

Kdo mohl čekat, že vítězné hřiště střížkovské se pro následující dva zápasy stane svědkem nebývalého poklesu naší famózní formy! Přestože jsme na hřišti měli jednoznačnou převahu a soupeř se až na ojedinělé výjimky nedostal na naší polovinu, v zápase jsme se trápili, tvořili řadu neuvěřitelných chyb a záhadných řešení herních situacích.

Navíc soupeř skutečně příliš fotbalového umu nepobral, fauly zezadu komentoval slovy typu:„Co jé? Balóón, né?” a navíc svedl vinu prohry na svého nejlepšího hráče - brankáře Koubu, kterého okomentovali slovy:„No jo, čtyři střely, čtyři góly!” a na Cajdu, který prý jenom lamentuje a rozhodčí mu to „žere”! Zápas se Sbohemkou měl být pro nás vztyčeným prstem, varujícím, že takhle se za čest strany a lidu, natož pak armády, vůbec nebojuje! Avšak poučení jsme si nevzali a tak následující zápas musel logicky přijít trest v podobě druhé letošní prohry…
květen Střížkov

Komentář rozhodčího: Zápas se odehrál v jasné režii Februáru, výsledek je pro Sbohemku ještě velmi mírný, branku soupeře prakticky neohrozila. Hrálo se slušně. Nejlepší hráč Romportl.

Sestava: Jansič (Ded) – Bohouš, Šimon, Pavel – Ded (Jansič), Cajda, Wydle
Góly: vlastní, Wydle (odr. balón), Cajda (Wydle), Šimon (přímák)