FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

8. kolo: VF – SORBINO 3:1 (1:0)

Šimon — 25. 05. 2004

● Vítězná série pokračuje! ● Kdo zastaví rudé míčové kouzelníky? ● Soupeři nepomohlo ani roztrhání Šimonových trenýrek! ● Neprůstřelný Tomáš v brance! ● Záchrana je na dosah… ● Kváša už zase baví diváky! ●

Druhé letošní vítězství Februáru se zpočátku nerodilo vůbec lehce. Soupeř byl velmi důrazný a jeho výšková a zejména váhová převaha dělala telgártským značné problémy. Postupně se však začala uplatňovat mírná technická převaha v zemědělství pracujících ryzích amatérů a začalo přibývat šancí před brankářem Sorbina, který vůbec nepůsobil jistým dojmem. Po úvodních šancích Klímiče a Robina se ale nakonec ujala až důrazná akce v samém závěru poločasu, kdy se nezastavitelný Bohouš probojoval před osamoceného goalmana soupeře a nezištnou přihrávkou vybídl Kvášu k otevření skóre tohoto důležitého matche. Za zmínku v prvním poločase ještě stojí zajímavá striptýzová etuda, kdy jeden z útočníku soupeře zuřivě stahoval Šimonovi trenýrky, zřejmě v domnění, že se jedná o jeho milou…ale kýžené odezvy se, chudák, nedočkal.

V druhé půli již soupeř značně polevil a tak začalo přibývat gólových příležitostí na straně Februáru. Bohužel ale robotnické střely mířily převážně na nedaleké hřbitovy a o zvýšení skóre se postaralo až přesné Kvášovo zakončení po Šimonově autovém vhazování. Vzápětí se uplatnilo drzé Wydleho napadání v týlu soupeře, zakončené nekompromisní umístěnou střelou k tyči a o osudu zápasu tak bylo záhy rozhodnuto. V závěru střetnutí sice poněkud polevila obrana Februáru a dovolila soupeři několik nebezpečných střel, s kterými si však hravě poradil výtečný Tomáš v brance. Nestačil na jedinou, která znamenala jen korigování na konečných 3:1.

25.5. Hagibor

Sestava: Tomáš – Bohouš, Šimon, Pavel, Klímič – Robin, Wydle, Jenda, Kváša

Goals: Kváša (Bohouš), Kváša (Šimon), Wydle