FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

8. kolo: VF vs. 1. PC Žalud United 0:2 (0:0)

Šimon — 03. 11. 2006

· Po dvou úspěšných zápasech přišla studená sprcha… · Individuální chyby v obraně přinesly zbytečnou prohru · Vstřelení gólu bylo nad síly Februáru · Kapitán Curacao bodoval až po zápase… · Zelená smršť zahnala žal · Malvína ráda šampaňské! · Bouřka zase propil výplatu… ·

Po předchozích dvou zápasech byl Február příjemně naladěn a jeho hráči se těšili na další bodový přírůstek do tabulky. Bohužel tragická koncovka a zbytečné individuální chyby v obraně způsobily, že na pohled remízový zápas skončil již třetí letošní prohrou…

Průběh celého zápasu byl velmi monotónní. Dění na hřišti se spíše odehrávalo mezi oběma pokutovými územími a vyložených šancí bylo poskrovnu. V prvním poločase zahrozili nebezpečnými průniky ze strany Februáru Šimon a několikrát zejména Luky s Milanem, ale střely kolchozníků buď míjely branku soupeře anebo vše pochytal pozorný gólman. Na druhé straně dvakrát dobře zasahoval Jansič a tak poločasové skóre bylo odpovídajících 0:0.

Ve druhé půli se přeci jen více ke slovu dostával Február, ale rozhodující moment celého zápasu se odehrál před Jansičovou brankou… Honza v obraně tak dlouho váhal s odkopem, až ho o balón obral útočník soupeře a poslal svůj tým do vedení – 0:1. Február sice pokus o zvrat nevzdával, ale vstřelit branku bylo nad jeho síly. Největší příležitost k tomu měl nejprve Milan, ale míč mířící do branky na poslední chvíli odkopnul obránce. Druhou tutovkou pohrdl Šimon, když po perfektním Kosťově centru trefil hlavou pouze pupek dobře se přesunuvšího gólmana.

Február poté ještě několikrát nebezpečně vystřelil, ale gól „pro změnu“ padnul opět do Jansičovi sítě. V poslední minutě se okolo Bouřky obtočil útočník Žaludu a podruhé umístil balón do branky vyběhnuvšího Jansiče a dal tak výsledku definitivní podobu 0:2.

25. 10. Pražačka

Sestava:Jansič – Bohouš, Šimon, Pavel,Honza, Bouřka – Kosťa, Robin, Milan, Luky