FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

Aprílová premiéra se kvapem blíží!

Šimon — 22. 03. 2008

znakvf-small2 Po dvou odehraných kolech ligového poháru již pomalu klepe na vrata i úvodní utkání jarní části Hanspaulské ligy. Los tentokráte přisoudil Víťaznému februáru 6.B ligu , ve které se utká s pěti známými soupeři. V předchozích vzájemných zápasech ještě ani s jedním neokusil hořkost porážky. Připsal si tři vítězství a dva nerozhodné výsledky. Vikorii Bítovskou porazil na jaře 2005 2:0, Merck Stars na jaře 2003 3:1 a Ratajski démony na jaře 2002 5:0. Dále na podzim 2006 remizoval s Killing Power 1:1 a na jaře 2004 remizoval s Roosvelt Boys 2:2 (více viz rubrika Soupeři Jaro 2008)

Postupová pravidla jsou schodná jako na podzim – z šesté ligy postupují dva celky přímo a dále tři nejlepší celky z třetích míst. Do sedmé ligy sestupují poslední tři mužstva tabulky.

Na úvodní utkání, které se hraje v úterý 1. 4. v Běchovicích s Bublifuckem od 18:15 zatím přislíbilo účast deset hráčů – Jéňa, Míla, Pavel, Wydle, Baltík, Jenda, Cajda a Robin, Bohouš a Luky (pokud budou zdravotně v pořádku). Zápas se bude snažit stihnout i Higuita Jansič. Vleklá zranění stále trápí Šimona a Dědka. Schopen nastoupit bude již zřejmě moci Bohouš a možná i Luky a Robin.

Doufejme, že v této sezóně odčiní Víťazný február několik zbytečných proher z podzimu a celým srdcem, játry, dvanácterníkem, ledvinami i nadledvinkami se popere o příčky nejvyšší!