FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

Boj o šestou ligu začíná!

Šimon — 27. 03. 2007

Přestože v Telgártě v Nízkých Tatrách rolníci ještě zdaleka nezaseli a do družstva se každého dne musejí brodit jarním firnem, v Praze je již jaro v plném proudu a s ním přichází i tolik očekávaná nová sezóna Hanspaulské ligy!

Po dosti tragickém účinkování v minulé sezóně v šesté lize nezbývá Víťaznému februáru nic jiného, než své jméno oprášit a pokusit se vybojovat zpět ztracenou soutěž. Do šesté ligy tentokráte přímo postupují tři nejlepší celky.

V letošní sezóně budou soupeři Februáru samá známá jména. V prvním kole se 2. 4. od 17:00 na Pankráci střetne s Ansámblem, jehož Február již jednou porazil – 8:4 na podzim roku 2003. Dalšími známými tvářemi budou KK Booaa, Hajdaláci z Masné 18, Sbohemka, Sedm zbabělých, 1. FC Viktor a Zelení študáci. Posledním velmi známým soupeřem je tým W.C. Bobři, jenž v posledním podzimním zápase zesměšnil Február na hřišti Junioru výhrou 3:2. Robotníci mají tedy co vracet!

Na závěr ještě malá statistika úvodních zápasů Februáru. Z celkových 14 úvodních klání má Telgárt neutěšenou bilanci 3 výhry – 3 remízy – 8 proher při celkovém skóre 32:35, ovšem posledních 6 sezón začínal Február vždy prohrou (skóre 5:19)! Doufejme, že letos Víťazný február konečně zlomí tuto sérii a slavně zvítězí!!!

Jarní pozdrav z Telgártu

Jarní pozdrav z Telgártu