FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

Jarní fotbalová sezóna právě začíná!

Šimon — 27. 03. 2009

vlajka023-smaller Přestože na hřebenech českých hor leží ještě přes dva metry sněhu a paní Zima se zdaleka nehodlá vzdát svého ledového žezla, na pražských kolbištích se již o tomto víkendu naplno rozjede jarní sezóna Hanspaulské ligy. FK Víťazný február bude pochopitelně u toho a již po šesté v historii se pokusí konečně probojovat do páté nejvyšší soutěže! Tentokrát přisoudil los Februáru 6.J skupinu a hracím dnem se v po celé jaro stalo nedělní odpoledne, bohužel v řadě případů spíše poledne, tudíž nedělní oběd v podobě pečené husy si budou muset partyzáni z Telgártu tentokrát odpustit.

Ze známých soupeřů se tentokrát Február utká pouze s týmem Real Sharks, s kterým se v minulé sezóně po vyrovnaném souboji rozešel smírně bez branek a s týmem Věčná žízeň, s kterou před dvěma lety rovněž remizoval, ovšem 2:2.

Jako vždy do páté ligy postupují na jisto jen první dva celky, třetí pouze díky dostatečnému počtu nasbíraných bodů. Do sedmé ligy sestupují tři nejhorší týmy.

Loňskou sezónu utekl Februáru na třetí pozici tabulky postup doslova mezi prsty, doufejme, že letošní sezóna se zapíše do kroniky klubu jako jedna z nejúspěšnějších!

Neduhem pro letošní jaro jsou vleklá zranění tří opor – Dědka, Lukyho a Šimona, kteří zřejmě do jarních bojů ještě nezasáhnou.

V neděli 29.3. od 12:30 na Pražačce na viděnou!