FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

Šestá liga klepe na vrata!

Šimon — 31. 08. 2007

Zatímco v Telgártě v Nízkých Tatrách jsou letní práce na poli v plném proudu a rolníci vážou snopce, co jim síly stačí, v Praze je již všechna mysl soustředěna na tolik očekávanou novou sezónu Hanspaulské ligy!

Po dodatečném šťastném postupu ze 4. místa v sedmé lize se Víťazný február napočtvrté ve své historii probojoval do šesté ligy. Ještě nikdy se tuto soutěž nepodařilo udržet, před robotníky je tedy velká výzva tuto neutěšenou tradici konečně prolomit!

V letošní sezóně budou soupeři Februáru samá známá jména. V prvním kole se 3. 9. od 17:00 na Junioru střetne s Ansámblem, jehož Február již jednou porazil – 8:4 na podzim roku 2003 a v loňské sezóně vydřel remízu 2:2.. Dalšími známými tvářemi budou Orange Predators, Bronx KKK, Nounejm a FC Chaos. Posledním velmi známým soupeřem je tým Palmeiras Prosek, zoufalou bilanci s tímto týmem netřeba připomínat (HL 0:2, 0:6k, 1:2, 2:3, zimní pohár 1:1).

Na závěr ještě malá statistika úvodních zápasů Februáru. Z celkových 15úvodních klání má Telgárt neutěšenou bilanci 3 výhry – 4remízy – 8 proher při celkovém skóre 35:37. Posledních 7 sezón Február šestkrát prohrál a jednou remizoval (minulou sezónu s Ansámblem)! Doufejme, že letos Víťazný február konečně zlomí tuto sérii a slavně zvítězí!!!