FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

Účast Víťazného februáru na letních turnajích

Šimon — 27. 05. 2009

team-small Letní turnaje, odměna partyzánům z Telgártu za těžké jarní bitvy na bojišti hanspaulských zákopů. Jak napsal hedonista Cajda: „Jasná zpráva, jedu… to bude jízda… koupačka, pivko, holky, pentle, kocovinka, kočička…“. Letos, ostatně jako již tradičně, se hráči Víťazného Februáru zúčastní tří fotbalových turnajů. Olomouc, Bystrá nad Jizerou, Brno – tři věhlasná kulturní, společenská a rovněž sportovní centra ČR budou mít tu čest přivítat slavné rolnické družstvo!

Olomouc – Fotbal pro rozvoj První turnaj je naplánován již na čtvrtek 25. 6. V rámci akce Fotbalu pro rozvoj ([http://inexsda.cz/…/fotbal_2009](http://inexsda.cz/cs/rozvoj/Fotbal-pro- rozvoj/fotbal_2009)) se v odpoledních hodinách uskuteční turnaj na tréninkovém hřišti SK Sigma Olomouc. Turnaj se hraje systémem 5+1, a alespoň jedním hráčem na hřišti by měla být dívka, slečna, matka, babička, prostě žena. Soupiska na turnaj bude jako již tradičně rozdělena na olomouckou a pražskou sekci Februáru. Z pražské části Februáru přislíbili účast na turnaji zatím Dědek, Cajda a Šimon, ostatní neváhejte a rovněž zvažte svou účast!

Bystrá Cup Tak toto je klasika Víťazného Februáru (viz Cajdova citace z ůvodu). Letos jede Február do Bystré již pošesté v řadě a doufejme jen, že konečně dosáhne na medailové umístění! Turnaj se hraje v neděli 5. 7. na travnatém hřišti v Bystré nad Jizerou, hraje se za účasti 16 družstev systémem 4+1. Stratovné činí 500 Kč za team. Soupiska na turnaj vypadá takto: Jansič, Gojko, Dědek, Bohouš, Šimon, Jenda, Wydle, Cajda, Kváša.

Turnaj v Brně A příprava na podzimní Hanspaulku na závěr. Turnaj se uskuteční v rámci velkolepých sportovních her všech firem a institucí, které mají něco společného s vodou. Minulý turnaj se odehrál v Ostravě a nutno říci, že zástupci Februáru – Dědek a Čenda patřili ke skvostům tohoto turnaje. Letos se hraje v Brně v pátek 27. a v sobotu 28. 8. , na travnatém hřišti systémem 4+1. Startovné činí 600 Kč na osobu, ve kterém je zahrnuto ubytování a strava od čtvrtka do neděle.

Na prosincové schůzi se závazně na turnaj přihlásili: Dědek, Cajda, Kosťa, Robin, Wydle a Šimon; nezávazně: Míla, Jéňa, Jenda, Vojta, Bohouš, Pavel. Celkově bude potřeba 8 hráčů.