FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

Vánoční besídka Víťazného februáru

Šimon — 28. 11. 2008

bozkov-peprmint2-nahled Poslední 11. kolo podzimní části HL se uskuteční na hřišti Zákostelní v neděli dne 7. 12. od 17:30 hodin. Naděje na možný postup ze třetího místa stále ještě doutná, pro všechny hráče a členy realizačního týmu je povinností se na utkání dostavit! Po jistě víťazném utkání bude následovat víťazná oslava 9. výročí založení slavného zemědělského klubu! Ta je naplánovaná na starém Proseku, v jedné ze tří restauraci na návsi v blízkosti kostela Sv. Václava (ulice Na Proseku). Oslava se rovněž ponese v duchu blížících se Vánoc, tematické kostýmy jsou vřele vítány! Doufejme, že nálada vydrží až do půlnoční mše, snad dojde i na koledy!

V rámci velkolepých oslav proběhne též důležitá schůze všech členů i příznivců Februáru, rezervujte si proto svůj drahocenný čas! Téma schůze bude problematika pískání zápasů, klubové šály, ples Februáru, účetnictví klubu, účast na turnajích a další.

Jelikož v okolí Zákostelní není žádný důstojný hostinec, rozhodlo předsednictvo klubu o pozápasovém přesunu na blízký Starý Prosek, kde jsou u kostela Sv. Václava k mání tři kvalitní restaurace:

  1. Zlaté sele – zde proběhla poslední schůze Februáru v červnu letošního roku, včetně slavného Jendova banjového vystoupení.
  2. Prosecká hospoda – zde proběhla schůze Februáru po zápase s Palmeiras na Podzim 07 – takzvaná velká rugbyová party. Hospoda je známá příjemným filcovým čalouněním.
  3. U Pejšů – takzvaný prosecký pajzl – zde Február několikrát v historii sklátila velká zelená bouře.

Restaurace jsou seřezeny dle bývalého členění na cennové skupiny, a rovněž dle narůstající pravděpodobnosti nakažení se žloutenkou. Hlasujte, prosím, kterou hospoda bude poctěna návštěvou slavného rolnického klubu.