FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

Výroční ples Víťazného februáru

Šimon — 12. 11. 2010

pozvanka-smallVážení přátelé! Velkolepá událost letošní plesové sezóny se kvapem blíží! Věhlasný rolnický klub FK JRD VÍŤAZNÝ FEBRUÁR TELGÁRT – ŠVERMOVO Vás v sobotu 11. prosince 2010 srdečně zve na svůj v pořadí již třetí VÝROČNÍ FOTBALOVÝ PLES. Touto společenskou událostí oficiálně započnou kulaté 11. narozeniny našeho červenožlutého klubu. Nenechte si proto tuto výjimečnou událost ujít, zanechte vánočních nákupů, úklidů, besídek a doražte v hojném počtu se všemi svými manželkami, manžely, milenkami, milenci, družkami, druhy, soudruhy, partnery, příbuznými a kamarády. K tanci a poslechu bude hrát jako obvykle věhlasná punk-bluegrassová kapela HARMASAN (http://bandzone.cz/harmasan), kterou doprovodí určitě řada dalších účinkujících.

Ples se koná od 20:00 hodin na Hanspaulce v klubu U Rafa (Soborská ulice 4) , nejbližší zastávkou PID je stanice busu č. 131 „Hanspaulka“. Bus č. 131 pendluje mezi Hradčanskou a Bořislavkou, jezdí až do půl druhé v noci. V blízkosti na Evropské třídě je zároveň stanice noční tramvaje č. 51 „Hadovka“.

Přiložený soubor – plakát výročního plesu , kde jsou všechny potřebné informace, funguje zároveň jako oficiální pozvánka!

Na ples Víťazného februáru je pochopitelně vhodné přijít v odpovídajícím společenském ošacení. U pánů je červená košile a žlutá šlajfka samozřejmostí, dámy ke své večerní róbě mohou rovněž volit doplňky v této příhodné barevné kombinaci. Pánové, kteří zvolí početný dívčí doprovod, jsou vřele vítáni(y)! Kdo chce nasát plesovou atmosféru s předstihem, doporučuji k prohlédnutí fotografie z dvou předešlých výročních plesů: Ples – únor 2009, Ples – březen 2010.

Tuto oficiální pozvánku můžete pochopitelně šířit dále mezi své spřízněné duše i mezi ty, kteří s vámi vůbec spřízněni nejsou (a nebudou), všichni jsou vítáni!

Za organisační výbor plesu se s Vámi loučí

Šimon

11. prosince na viděnou!

pozvanka-web700

mapa-small

Klub U Rafa se nachází na hraně údolí Šáreckého potoka

Klub U Rafa na portálu mapy.cz: http://www.mapy.cz/#…

harmasan

Kapela Harmasan v plné síle na posledním výročním plese v březnu 2010.