FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

Vzhůru na Děkanku!

Šimon — 24. 06. 2010

bozkov-peprmint2-nahled Poslední 11. kolo jarní části HL se uskuteční na Děkance v neděli dne 27. 6. od 16:15 hodin. K jisté záchraně stačí Februáru bod, pro všechny hráče a členy realizačního týmu je povinností se na utkání dostavit v životní formě! Po jistě vítězném utkání bude následovat tisková konference a vítězná oslava slavného zemědělského klubu! Možná zbyde čas i na oblíbené schůzování. Sešlost všech příznivců Februáru se odehraje v Nuslích, v restauraciZlý časy, v Čestmírově ulici 5 blízko náměstí Bratří Synků. Plné stoly jsou zamluveny od šesté hodiny odpolední. Přijďte pobejť!

Poslední jarní kolo HL se blíží a s ním i vidina vytoužené záchrany v šesté lize. Sedmý Február má 8 bodů, 8. až 10. Lucián, Dropa a Květák mají 7 bodů, 11. Medvědi mají bodů 6. Sestupují 3 týmy od desátého místa níže. Pokud by Telgárt uhrál remízu a všechny sedmibodové týmy by vyhrály, tak by Február v minitabulce vzájemných zápasů skončil druhý s třemi body. První by byla Dropa s pěti body, třetí by byl Lucián s dvěma a sestupoval by Květák se dvěma body.

Február se dokonce může zachránit i s prohrou – to by ale museli Květák, popř. i Dropa získat max. 1 bod. Variant s osmi body je daleko více. Horší vzájemný zápas má Február pouze s Luciánem, Květák i Medvědy porazil, s Dropou remizoval (Február má ale výrazně lepší skóre).

K jistotě záchrany potřebuje Február bodovat, nejlepší by bylo samozřejmě vyhrát. Bohužel na miniaturní Děkance se Februáru tradičně nedaří, navíc červenožlutí hrají s 1. W.C. – aspirantem na postup. Doufejme, že prokletí atypického hřiště bude konečně prolomeno!